”Cupa primăverii” a fost câștigată de echipa Armatei

Miercuri, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila, circa 400 de spectatori au venit să urmărească finalele celei de-a doua ediții a ”Cupei Primăverii” la fotbal în sală. La ediția din acest an au participat 10 echipe, iar competiția a fost câștigată de echipa Armatei, finalistă anul trecut, când a pierdut în finală în fața celor de la Penitenciare, pe care i-au învins în finala de anul acesta. Pe locul 3 s-a clasat echipa Centrului de Detenție pentru Minori de la Tichilești, aflată la prima participare la un astfel de turneu.

În finala mică a turneului s-au întâlnit echipa Centrului de Detenție pentru Minori de la Tichilești și echipa firmei Pricons. Echipa de la Tichilești s-a impus cu 5-2 (4-0) și a obținut locul 3 la prima participare la un turneu de fotbal în sală. Pentru învingători au marcat: Valentin Mogoș – min. 7, Marius Șerban – min. 8, Alexandru Mitrea – min. 14 și 35 și Marin Ștefan – min. 15. Pentru Pricons au marcat: Marius Dima – min. 26 și Vasilică Priceputu – min. 40.

Finala mare a fost mult mai echilibrată, cu o primă repriză fără goluri. În repriza a doua echipa Armatei a marcat de două ori și a câștigat trofeul pus în joc și medaliile de aur. Cătălin Constandache a deschis scorul în minutul 23, iar Neluțu Zăgan a marcat pentru 2-0 în minutul 30. Ambele echipe au ratat mai multe ocazii de gol, dar cei doi portari au avut intervenții foarte bune, sau bara s-a opus.

AJF Brăila, organizatoarea competiției, a oferit diplome de participare tuturor echipelor. Echipele clasate pe primele trei locuri au primit pe lingă diplomă, o cupă, dar și medalii pentru fiecare jucător.

Andrei Crăciun de la Pricons a fost desemnat cel mai tehnic jucător, el fiind component al lotului național de futsal. Antonel Corneanu de la echipa Penitenciare a fost desemnat cel mai bun portar. Golgheterul turneului a fost Marius Dima de la Pricons, cu 9 goluri marcate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.