În perioada 28 iunie – 16 iulie 2021, cei interesaţi vor putea participa la cursurile gratuite din oferta educaţională a Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila.

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila invită doritorii din municipiul şi judeţul Brăila să se înscrie la cea de‑a treia ediţie a ŞCOLII DE VARĂ care se va desfăşura în sistem „faţă-în-faţă”, după un program flexibil, în perioada 28 iunie – 16 iulie 2021, de luni până vineri, la sediul din municipiul Brăila, strada Mărăşeşti, nr. 1, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie sanitară. 

Cursurile se adresează celor cu vârsta de cel puţin 6 ani (în funcţie de disciplina aleasă), sunt GRATUITE şi vor fi coordonate de cadre didactice calificate, cu experienţă.

Cei interesaţi vor putea să se înscrie la cel mult trei discipline din oferta educaţională a Şcolii: canto muzică uşoară, canto muzică populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuţie (tobe), pictură / grafică de şevalet / artă decorativă / iconografie, fotografie (pentru cei peste 16 ani), actorie, dans popular. Elevii Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila se pot înscrie doar la o altă disciplină decât cea pe care au frecventat-o în anul şcolar 2020-2021.

Prin acest demers dorim să oferim participanţilor de diferite vârste o modalitate atractivă de petrecere a timpului liber, posibilitatea testării aptitudinilor şi iniţierii în studiul artelor, să contribuim la promovarea tinerelor talente, dar şi să prezentăm cadrele didactice şi dotările materiale din Şcoală.

Înscrierile se pot până pe 23 iunie 2021 la sediul instituţiei, la numerele de telefon 0239/612104 sau 0770/492028, pe adresa de email [email protected], prin comunicarea: numelui şi prenumelui participantului, vârstei, disciplinei(lor) la care se doreşte înscrierea, instituției de învățământ de provenienţă sau pregătirii profesionale şi locului de muncă (dacă este cazul), numărului de telefon sau adresei de email pentru contact.

La momentul înscrierii, participanţii vor primi informaţii cu privire la datele şi orele de desfăşurare a cursurilor, precum şi alte detalii.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentUpdate: Minora de 15 ani dispărută de la domiciliu a fost găsită
Articolul următorVIDEO | CULISELE STATULUI PARALEL. Interviu exploziv cu fostul șef al Casei Naționale de Asigurări de Pensii, Lucian Duță