Dacă la Tulcea se lucrează la podul peste Dunăre, la Brăila se fac licitații pentru organizarea de șantier

În decurs de o lună, firma Astaldi care realizează podul suspendat peste Dunăre, dintre Tulcea și Brăila, va primi avansul pentru materialele necesare construcției.

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a declarat că nu există niciun fel de probleme privind investiția Pod suspendat peste Dunăre, în momentul de față fiind bugetat avansul pentru achiziționarea materialelor necesare.

Pe partea Brăilei lucrurile nu sunt deloc avansate, abia la sfârșitul lunii februarie fiind termenul limită pentru depunerea ofertelor la licitația pentru terenul unde ar urma să se organizeze șantierul.

„Este deja bugetat avansul care se va da în decurs de o lună celor de la Astaldi, întrucât toată lumea așteaptă avansul pentru a fi făcute comenzile de către subcontractori pentru materialele care intră în operă. Din câte am înțeles, Fincantieri, prin Șantierul Naval Tulcea, se ocupă de managementul a ceea ce înseamnă construcția metalică a podului de peste Dunăre și deja își caută subcontractori din județele Tulcea și Constanța, pentru componentele mici ale podului“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Săptămâna viitoare, va avea loc la București o întâlnire la nivel ministerial cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și ai firmei Astaldi, pentru asigurarea unei bune desfășurări a investiției.

1 COMENTARIU

  1. Vom avea pod peste dunăre când vor zbura bivolii după malu asta dobrogean la nivel de județul Tulcea eu aceasi vorba o spun da nu sunt în stare de nimic doar sa tragă pentru interesele lor ale tuturor partidelor politice. Infrastructura locurile de muncă asigurate și bine plătite si podu peste dunăre care se vorbește de el de foarte mult timp de vro 30 de ani vin alegerile din patru i patru ani de zile si tot aceleași vorbe le tot spun nu m-ai stiu cum sa m-ai mintă generațiile astea tinere care vin din urma Mafia si horia e cea mai mare la nivel de județul Tulcea și când spun asta mă refer si la nivel de Brăila care ei tot spun că fac da nu fac nici unu nimic toți sunt pentru ei nu pentru omu de rand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.