Fără gol marcat în primele două etape din anul 2019, Dacia Unirea Brăila va avea o misiune imposibilă sâmbătă, 9 martie, în deplasarea de la Sportul Snagov, liderul la zi al Ligii a 2-a.

Pentru meciul de la Snagov antrenorul Florentin Petre i-ar putea avea la dispoziție și pe noii veniți la echipă, care ar putea să mai întărească echipa care în rimele două etape s-a bazat mai mult pe juniori din propria pepinieră. De altfel, la ambele meciuri din acest an, pe banca de rezerve au avut doar juniori, de 16-17 ani.

Pentru meciul de la Snagov antrenorul echipei brăilene ar putea să-l folosească în atac pe Momodou Lamin Jallow, un jucător în vârstă de 22 de ani care ultima dată a evoluat la Farul Constanța. Americanul Momodou a jucat în 11 meciuri în Liga a 2-a și a marcat 4 goluri pentru Farul Constanța. Zilele trecute s-a întors la echipă și angolezul cu cetăţenie olandeză Adreano van den Driest, în vârstă de27 de ani, care a jucat în prima parte a sezonului în 7 meciuri pentru echipa antrenată de Florentin Petre.

De asemenea, pentru meciul de la Snagov ar putea avea drept de joc și portarul american Rogers Austin, deși va fi greu să îi ia locul de titular lui Iulian Moldoveanu, care a avut evoluții foarte bune în primele două meciuri.

Până la acest meci Florentin Petre speră să se rezolve și transferul unui fundaș central.

Antrenorul echipei brăilene nu are jucători suspendați pentru acest meci.

Articolul precedentAgenți de securitate din Ianca depistați de polițiști băuți sau dormind în postul de pază
Articolul următorÎncă 30 de zile de arest preventiv pentru atacatorul de la Mall Brăila