Dacia Unirea Brăila și-a adjudecat cele trei puncte în meciul cu CS Făurei, disputat pe terenul acestora. Patrick Petre și-a confirmat calitățile de golgheter, cu două din cele 3 reușite ale echipei pregătite de tatăl său, Florentin Petre.

Dacia Unirea Brăila a deschis scorul în minutul 23, când în urma unui clinci mingea a ricoșat la Patrick Petre, iar acesta ,a scăpat în lateral dreapta și de la 16 metri a șutat în colțul lung,1-0. La acest scor, în prima repriză, Lungoci a șutat în bara din dreapta portarului Andrei, în urma unui aut de margine.

În repriza a doua Dacia Unirea a avut o bară, minge lovind transversala porții gazdelor, după care a ieșit în aut de poartă.

Scorul s-a menținut până în minutul 87, când Rafael Stănescu a făcut presing la fundașul central Ștefan Banu și a recuperat mingea apoi a șutat în dreapta portarului Goicea, 2-0.

În minutul 89, la o incursiune a lui Cocârlă pe partea dreaptă, acesta a centrat, Vali Robu a sărit peste minge și Patrick Petre, din 6 metri, a trimis cu latul în poartă, 3-0.

Dacia Unirea Brăila: C. Andrei – Cocârlă ,Moroianu, Paliu (min. 50 Păvălache), ,Stănciulescu – Șt. Sava (min. 50 V. Robu), Lungu, N. Ioniță, P. Petre, Apostol ( min 45 R. Stănescu), G. Bachabi (min. 75 Vâlceanu).

CS Făurei: Goicea- Comșa, Banu ,Drezaliu, Niță – S. Moise, A. Pușcașu, Dunca, Ghenciu – Stelică Nicoliță, Lungoci. Au mai jucat: Ojoc, Pungă și Boungou Laz.

Sursa: Realitatea de Braila