Dacia Unirea Brăila a început seria meciurilor de pregătire cu un joc în compania echipei de Liga a 4-a, ACS Comunal Cazasu. Echipa pregătită de Florentin Petre s-a impus cu 5-0 prin golurile marcate de Patrick Petre, Rareș Cristea și Sebastiano Cosentino. 

Antrenorul echipei brăilene a dorit să-i vadă la lucru pe jucătorii transferați în această iarnă, dar și pe un nigerian care s-a pregătit în ultimele două săptămâni cu echipa.

Dacia Unirea Brăila a început meciul cu următorul 11: George Tudor – Andrei Pleșa, Marius Moroianu, Bogdan Dumitru, Sebastiano Cosentino – Valentin Robu, Dino Enze, Dan Percă, Ștefăniță Sava – Patrick Petre, Kenneth Obananaya. După pauză au mai intrat: Roberto Chirilă – Andrei Dobre, Silviu Sloată, Răzvan Băcanu, Rareș Cristea, Alexandru Duțu și Bogdan Petre.

Nigerianul Kenneth Obananaya nu a convins și s-a renunțat la el. Noutățile echipei brăilene până acum sunt: Dan Percă de la CS Făurei, Patrick Petre de la Farul Constanța, Bogdan dumitru de la Sporting Liești, Andrei Pleșa de la Oțelul Galați și Dino Enze, un nigerian care a jucat și în Liga 1 la Gloria Buzău. Săptămâna viitoare sunt așteptați să se alăture lotului atacantul Jean Essomba, care a jucat și în tur la Dacia Unirea și Laurențiu Manole de la Dunărea Călărași, care deja a semnat cu echipa brăileană.

Săptămâna viitoare mai sunt așteptați să se alăture echipei pregătite de Florentin Petre un fundaș dreapta, junior de la Astra Giurgiu, un mijlocaș central, un fundaș central și un atacant camerunez.

Dacia Unirea speră într-un retur foarte bun care să scoată echipa din zona retrogradării și să se mențină din punct de vedere sportiv în LImagineiga a 3-a și în sezonul următor.

Articolul precedentDe astăzi, amenzi uriașe și multe ore de muncă în folosul comunității pentru cei care își deranjează vecinii
Articolul următorIanuarie cu temperaturi de primăvară