Sâmbătă, 7 februarie, de la ora 12.00, pe stadionul Ion Comșa din Călărași, Dacia Unirea Brăila a câștigat cu 2-0 (0-0) meciul amical cu Dunărea Călărași, o altă echipă care se află în subsolul clasamentului Ligii a 2-a.

Ambele goluri ale echipei antrenate de Laurențiu Ivan și Marian Samoilă au fost marcate în repriza a doua. În minutul 55 Petrache a deschis scorul dintr-o lovitură liberă, iar în minutul 65, Alexandru Duțu a scăpat singur cu portarul, l-a driblat pe acesta și a marcat în poarta goală.

Dacia Unirea Brăila a jucat în formula: Al. Duță – Șt. Sava (Lascu min 70), Moroianu (Petre min 70), Mocanu (Munteanu min. 70) Bădilaș (Leu min. 70), V. Robu (Petrescu min 70), Caplea (Băcanu min. 70) Yaya (Borosu min. 70), Petrache (Ghiță min. 70), Gruia (Vartolomei min 70), Al. Duțu.

În acest meci a fost testat și mijlocașul central camerunez Yaya Dembe, care a mai jucat la CSI Plopeni și Viitorul Domnești și care se află în probe de Dacia Unirea Brăila.

Amicalul pe care trebuia sa îl joace miercuri cu Victoria Traian nu s-a mai disputat.

Următorul amical ar putea fi miercuri, 9 februerie, dar nu s-a stabilit încă adversarul. În schimb, sâmbătă, 12 februarie, Dacia Unirea va juca în deplasare cu Unirea Gheorghe Doja.

Sursa: Realitatea de Braila