Jucat pe stadionul din comuna Mihail Kogălniceanu, amicalul dintre Unirea Slobozia și Dacia Unirea Brăila s-a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1). Meciul s-a jucat pe durata a două reprize a câte 60 de minute, în care antrenorii celor două colege de serie în Liga a 3-a au testat toți jucătorii avuți la dispoziție.

Scorul a fost deschis de Unirea Slobozia, prin Adrian Moldovan. Unirea Slobozia a avut apoi două mari ocazii prin Alexandru Muscă, atacant transferat în această iarnă și care a jucat în trecut și la echipa brăileană. Până la finalul primei reprize Dacia Unirea a restabilit egalitatea printr-un gol marcat de Patrick Petre din penalty.

În partea a doua a meciului brăilenii au preluat conducerea prin golul marcat de Gabby Batchabi, care a profitat de o eroare a apărătorilor adverși. Intrarea lui Adrian Răduca a dinamizat jocul formației lui Enache Costea și Unirea Slobozia a reușit să egaleze grație golului semnat cu 5 minute înaintea finalului de Cristian Ene, venit și el în această iarnă la echipa din Slobozia.

Florentin Petre a trimis în prima repriză următoarea formulă de echipă: G. Tudor – Postoarcă, Paliu, Cotigă, Cosentino – V. Robu, Cubleșan, Lungu, L. Manole – P. Petre, C. Zamfir. În repriza a doua au jucat: Stanciu – Postoarcă, Moroianu, A. Pleșa, Novac – C. Anghel, Ioniță, Apostolache, R. Cristea – Al. Duțu, G. Batchabi. Au mai intrat S. Sloată și A. Dobre.

Articolul precedentSimona Halep, campioană la Dubai!
Articolul următorPeste 750 de persoane găsite de polițiștii români și partenerii din statele Schengen