După ce a câștigat meciul de pe teren propriu cu energeticianul, pentru Dacia Unirea Brăila a urmat dezastrul. Echipa pregătită de Florentin Petre a ajuns la 4 meciuri consecutive în care nu a marcat și a primit 23 de goluri, fără să mai obțină vreun punct.

Sâmbătă dimineața, pe stadionul Municipal din Brăila au venit cei de la FC Argeș, care pierduse etapa trecută pe teren propriu cu Farul Constanța. După seria de eșecuri la scor ale echipei brăilene, FC Argeș a tratat de sus echipa brăileană și a irosit cu multă lejeritate mai multe situații de poartă. cele două echipe s-au întrecut și în erori neforțate, pase greșite sau șuturi care au ocolit cadrul porții.

După un 0-0 la pauză, într-o primă repriză bună pentru tinerii jucători ai Brăilei, în repriza a doua FC Argeș a marcat de două ori, dar asta după ce Florescu a ratat un penalty în minutul 50. În minutul 52 Buhăescu a trimis în plasă din 6 metri o centrare din corner de la Alin Popa. Zece minute mai târziu Florescu și-a răscumpărat greșeala de la penalty și a majorat diferența cu un șut din afara careului, în vinclul porții lui Moldoveanu. FC Argeș s-a impus doar cu 2-0, deși au mai avut câteva ocazii irosite mult prea ușor de niște jucători cu experiență.

Dacia Unirea: Iul. Moldoveanu – Coteţ, Moroianu, Diakite (min.62 Sava), R. Băluţă – Val. Robu, D. Mihalcea, Van den Driest, Ciucureanu (min.72 Băcanu) – Konyeha (min. 59 Dragoș Cheleș), Jalow. Antrenor: Florentin Petre

FC Argeş: N. Grecu – Tofan (min.77 Nilă), Vişa, Hreniuc, Ct. Stan – R. Costin, Alin Popa (min.63 Buleică), I. Năstăsie (min.63 Enceanu), Ed. Florescu – Ct. Barbu, Buhăescu. Antrenor: Augustin Eduard.

Dacia Unirea a rămas pe ultimul loc în clasament, cu doar 19 puncte din 33 de etape. În etapa următoare, sâmbătă, 11 mai, Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare la Petrolul Ploiești.

Articolul precedentCursă de căruțe organizată pentru al 8-lea an la Ianca
Articolul următorMarş de instrucţie pe Dunăre