Dacia Unirea Brăila a ținut piept aproape o oră celor de la CS Focșani 2007, echipă aflată pe locul 4 în seria a II-a a Ligii a 3-a, cu pretenții la accederea la barajul de promovare în Liga a 2-a. Unicul gol al meciului a fost marcat din penalty, în minutul 57, iar pe final echipa vrânceană a jucat mai mult la trecerea timpului și a plecat de la Brăila cu toate cele trei puncte.

Focșaniul a dominat de la început până la final dar fără a avea mari ocazii de gol. În minutul 12 Zaharia a centrat de pe dreapta, la bara a doua, Taciuc a șutat din 2 metri, dar mingea s-a lovit de Sava și a ieșit în corner. În minutul 18 Negoiță a șutat de la 25 de metri, dar mingea a trecut puțin peste transversală. În minutul 26 Sava a executat o lovitură liberă din lateral dreapta și a trimis în careu, dar Robu a încercat un dribling în plus și a fost blocat, mingea a ajuns la Duțu, dar nici el nu a reușit să trimită spre poartă . În minutul 30 Pasăre a intrat în careul brăilenilor, dar șutul său a fost pe direcția lui Butunoiu, care a reținut. la finalul primelor 45 de minute scorul a fost egal, 0-0.

În repriza a doua, prima situație de gol a aparținut tot oaspeților, în minutul 55. Juncănaru a centrat de pe dreapta, iar lovitura cu capul trimisă de Zaharia a fost reținută de Butunoiu. În minutul 56 Pasăre a intrat în careul brăilenilor, Butunoiu a ieșit în întâmpinare, dar la faultat pe jucătorul Focșaniului și arbitrul a dictat penalty. lovitura de pedeapsă a fost executată de Arnăutu, în dreapta, în timp ce portarul s-a aruncat în colțul opus, 0-1. până la final oaspeții au mai avut câteva situații de poartă, dar fără a concretiza, iar în ultimele minute au jucat la trecerea timpului pentru a conserva rezultatul în fața unei echipe care a avut printre titulari un jucător de doar 16 ani, iar pe final a mai intrat un altul, dar și unul care anul acesta abia și-a facut prima dată cartea de identiatte.

Dacia Unirea Brăila: Butunoiu – Stepanenco (min. 81 Ghiță), Sava, Ene, Simion (min. 87 Dragomir)- Robu, Răileanu (min. 60 Buhăescu), Boroșu, Tiomela, Vartolomei – Al. Duțu.

Dacia Unirea Brăila rămâne cu un singur punct după 11 etape, iar în etapa viitoare se va deplasa la Liești, pentru meciul cu Sporting Liești.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPoliția Română acționează permanent, la nivel național, pentru creşterea gradului de siguranţă în şcoli
Articolul următorVideo: Acțiune de ecologizare desfășurată de refugiații din Ucraina, pe malul drept al Dunării, în Brăila