Dacia Unirea Brăila a suferit astăzi a 3-a înfrângere din acest campionat al Ligii a 3-a. Echipa pregătită de Florentin Petre a fost învinsă cu 1-3 (1-2) de CSM Focșani 2007 și astfel a ajuns la 8 puncte pierdute pe teren propriu, după înfrângerea cu Viitorul Ianca și egalul cu CSM Rm. Sărat. CSM Focșani a venit la Însurăței cu gândul la a recupera punctele pierdute etapa trecută pe teren propriu cu CSM Bacău și au avut multe momente ale jocului în care au dominat și au pus în pericol poarta apărată de Andrei. 

În minutul 3 Băciuț a șutat de la 18 metri, pe colțul lung, dar Andrei a reușit să respingă în lateral. Brăilenii au ripostat pe un contraatac, în minutul 8, când Cocîrlă a trecut de Vîlsan și a intrat în careu, dar șutul său a fost respins cu piciorul de portarul Geantă. În minutul 14 Stănescu a șutat din colțul careului de 16 metri, dar mingea a trecut peste poarta focșănenilor. Un minut mai târziu Patrick Petre a intrat în careu, dar a șutat în portarul oaspeților. 

În minutul 17 Strătilă a centrat în careu și Apostol a degajat în corner. Lovitura de la colț, de pe dreapta, a fost executată de Băciuț, la bara a doua, iar Moisi s-a înălțat și a trimis cu capul din 6 metri, 0-1. 

În minutul 27 Petre a scăpat spre poarta oaspeților, dar a fost deposedat la 14 metri, în momentul în care se pregătea să șuteze la poartă. Un minut mai târziu, Taciuc a scăpat singur spre poarta lui Andrei, dar a șutat de la 12 metri în portarul gazdelor, apoi Stănciulescu a degajat. 

În minutul 30 Băciuț a executat un corner de pe dreapta, tot la bara a doua, și același Andu Moisi, din alunecare a trimis din 4 metri în poarta lui Andrei, 0-2!

În minutul 38 Petre a fost faultat de Moisi la 18 metri lateral stânga. Vâlceanu a executat pe bara a doua, Păvălache a reluat cu capul spre poartă, iar Paliu din 2 metri a trimis în plasă, 1-2, scor care avea să se mențină până la pauză. 

În minutul 49 Taciuc a centrat de pe stânga, Lemac a prelungit pe spate, nereușind să reia spre poartă, iar Strătilă a șutat din 10 metri, pe centrul porții, și Andrei a reținut. În minutul 55 Petre a executat o lovitura liberă, însă peste poarta lui Geantă. În minutul 57 Petre a intrat în careul oaspeților, dar Geantă a ieșit și a reținut. 

În minutul 60 Petre i-a pasat lui Cocîrlă, care a șutat de la 16 metri, pe centrul porții, și portarul oaspeților a reținut. 

În minutul 64 oaspeții au rămas în 10 oameni pe teren. Moisi a primit al doilea cartonaș galben, pentru un henț la 16 metri, după ce primul avertismesment l-a primit la faultul asupra lui Petre, la faza golului brăilenilor. Petre a executat lovitura liberă de la 17 metri, însă mult peste poartă. În minutul 68 Petre a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, dar mingea a fost deviată de zid peste poartă, în corner. După lovitura de colț Batchabi a fost blocat de 3 adversari și oaspeții au îndepărtat pericolul. 

În minutul 74 Lemac a intrat în careu talonat de Ioniță, a șutat spre colțul lung, dar mingea a trecut prin fața porții și a ieșit în aut de poartă. În minutul 84 Paliu a centrat de pe dreapta la marginea careului, pentr Petre, care a șutat din prima, talonat de Negoiță, puțin pe lângă vinclul din dreapta porții focșănenilor. 

În minutul 84 Arnaud l-a faultat în careu pe Neguț. Tot Negruț a executat lovitura de pedeapsă, cu un șut la înălțime, pe centrul porții, 1-3. 

În minutul 89 Negruț a trecut de Stănciulescu și a șutat din colțul careului puțin pe lângă vinclul porții apărate de Andrei. În minutul 90+3 Arnaud a șutat de la 25 de metri, dar Geantă a fost la post și meciul s-a terminat cu victoria celor de la CSM Focșani cu scorul de 3-1. 

Dacia Unirea Brăila: Andrei – Paliu, Arnaud, Stănciulescu, Păvălache – Cocîrlă, Apostol, Lungu (min. 87 Al. Duțu), Vîlceanu (min. 66 Ioniță) – Stănescu (min. 66 Batchabi), P. Petre.

 

Sursa: Realitatea de Braila