După victoria de pe teren propriu cu Energeticianul, pentru Dacia Unirea Brăila a urmat o deplasare lungă, până la Timișoara. Jucătorii lui Florentin petre nu au mai repetat evoluția de miercuri și au pierdut cu 4-0, cu patru goluri primite în doar un sfert de oră. 

În minutul 9 s-a consemnat prima ocazie a meciului. După un început mai curajos, dar neconcretizat cu şuturi al Brăilei, Cherecheş a centrat de pe stânga, Ursu, nu s-a întâlnit cu mingea în careu, dar Jurj venit din spate a tras puţin peste poartă. Peste patru minute Ursu îi dă pasă în adâncime lui Cristian Ene, care scapă singur, pătrunde în careu, dar Moldoveanu iese la 14 metri şi îl blochează. În minutul 17 Cristian Ene pleacă din poziţie regulamentară, dar e din nou blocat de Moldoveanu. În minutul 21 Bedea intră în careu, dar se duce prea în dreapta şi trage în plasa laterală.

În minutul 22 Bedea centrează de pe stânga după ce a pătruns în careu. Mingea se duce paralel cu poartă până la Cristian Ene, care, din câţiva metri, marchează pentru 1-0. Peste două minute, la o fază similată cu cea de la primul gol, Cristian Scutaru centrează de pe stânga, din cădere, tot din careu, iar Alin Manea marchează din faţa porţii, tot uşor din lateral dreapta, 2-0.

În minutul 28, la o nouă pătrundere ca prin brânză în apărarea brăileană, Adrian Bedea intră în careu şi marchează din poziţie centrală, 3-0. În minutul 36 Alexandru Cherecheş pătrunde prin apărarea adversă şi, deşi Moldoveanu iese să-l blocheze în colţul careului mic, fundaşul Politehnicii înscrie pentru 4-0.

În minutul 39 Manea trage din 18 metri mult peste, iar în minutul 45 Jurj pătrunde până la linia de aut, unde e blocat şi se dă corner. Lovitura de la colțul terenului a rămas fără rezultat și scorul la pauză a rămas 4-0.

Repriza a doua a fost cu mult mai puține ocazii de poartă. În minutul 49 Jurj trimite spre poartă o centrare de la 30 de metri, dar Moldoveanu reţine fără probleme. Un minut mai târziu Van den Driest trimite spre poartă din poziţie lateral dreaptă, Murariu respinge, ulterior mingea ajunge la Diakite, dar Murariu nu poate fi învins nici de acesta. Peste încă un minut Muşea trage pe jos de la 30 de metri poziţie centrală, dar Murariu reţine.

În minutul 60 putea fi 5-0. Cristian Ene trimite o minge telefonată, Diakite era să se încurce cu Muşea, în faţa porţii, însă îndepărtează pericolul. În minutul 66 Bedea pătrunde în careu, Moldoveanu respinge, mingea ajunge la Manea, dar şi şutul lui e blocat de portar.

În minutul 68 Trip trage din întoarcere de la 12 metri, însă pe lângă poartă.

În minutul 81 Moroianu creează pericol la poarta bănăţenilor, trage prin faţa porţii, iar mingea se duce pe lângă colţul lung. În minutul 86 Diakite trage slab de la 25 de metri, pe jos, și tânărul portar de nici 16 ani al Timișoarei a reţinut.

ASU Politehnica Timișoara: Murariu (minutul 75 Borbei) – Jurj, Scutaru, Mera (min. 46 Coadă), Cherecheş – Manea, Ignea, Dros, Bedea – O. Ursu (min. 60 Trip), Cristian Ene. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Dacia Unirea Brăila: Moldoveanu – Coteţ (min. 55 Subţirică), Prunescu, Moroianu, Muşea – Sahru, Pleşa, Căruţă (min. 46 Izmană), Diakite, Ciucureanu (min.73 Ioniţă) – Van Den Driest. Antrenor: Florentin Petre

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here