Dacia Unirea Brăila se mută la Însurăței pentru următoarele două etape din Liga a 2-a pe care le mai are de jucat în acest an

Dacia Unirea Brăila va juca ultimele două partide de pe teren propriu, la Însurăței. Stadionul de la Însurăței, pe care au jucat când au obținut promovarea în Liga a 2-a, a fost omologat provizoriu, asta în condițiile în care în următoarea perioadă este interzis accesul spectatorilor la meciurile de fotbal.

Această decizie vine ca urmare a faptului că gazonul de pe stadionul Municipal a devenit aproape impracticabil pentru meciurile din Liga a 2-a și se va intra într-o perioadă de refacere.  Astfel, meciurile cu Politehnica Iași, programat sâmbătă, 30 octombrie, și cel cu Csikszereda, din 20 noiembrie, se vor juca la Însurăței, echipa brăileană urmând să revină pe stadionul Municipal, în februarie, 2022, când va juca cu Unirea Slobozia.

Mutarea la Însurăței ar putea fi și un re-start, după 7 înfrângeri consecutive în care jucătorii lui Florentin Petre nu au reușit să înscrie în Liga a 2-a. 

Dacia Unirea Brăila este pe ultimul loc în Liga a 2-a, cu 2 puncte după 11 etape, cu doar 4 goluri marcate și 35 primite. Din cele 4 goluri marcate, 3 au fost înscrise în meciurile din deplasare cu Șelimbăr și CSA Steaua, singurul gol marcat acasă fiind înscris în meciul cu Astra Giurgiu. 

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.