Dacia Unirea învinsă cu 0-6 de CS Mioveni

Dacia Unirea Brăila nu putea emite mari pretenții în meciul cu CS Mioveni, chiar dacă juca pe teren propriu cu o echipă care în ultimele 5 etape câștigase doar un punct. După măsurile luate de conducere după înfrângerea din etapa trecută, CS Mioveni a început în forță meciul de la Brăila și în minutul 9 avea deja două goluri marcate, iar la final s-au impus cu 6-0.

În minutul 6 Isfan a șutat din interiorul careului, dar mingea a fost dviată în corner. În urma loviturii de la colț, de pe partea dreaptă, mingea a ajuns pe partea opusă, la Măzărache, care a centrat în forță în fața porții și Năstăsie a trimis din 4 metri în plasa porții brăilene. Două minute mai târziu, Boboc i-a pasat în centru lui Valentin Balint, care a trimis o ”torpilă” de la circa 28 de metri în vinclul porții lui Moldoveanu, 0-2 din minutul 9.

În minutul 17 Ciucureanu a intrat în careul oaspeților, pe partea dreaptă a atacului brăilenilor, dar a centrat în fața porții direct în brațele lui Croitoru.

În minutul 24 Măzărache a pătruns pe partea dreaptă și a centrat în fața porții, la bara a doua, iar Isfan, din unghi a reluat în plasă, pe colțul lung, 0-3.

În minutul 28 Șerban a șutat de la circa 22 de metri, dar moldoveanu a reușit să scoată mingea de lângă bară și să devieze în corner. Lovitura de la colț a fost bătută de Isfan până la Cristinel Șerban, aflat la 14 metri, în colțul careului, în partea dreaptă, a șutat fără replică pentru Moldoveanu, 0-4 în minutul 29.

Până la pauză oaspeții nu au mai avut mari ocazii de gol, dar nici brăilenii nu au creat probleme.

Repriza a doua s-a desfășurat în aceeași notă, cu oaspeții având o posesie mai bună și având mai multe ocazii la poarta lui Moldoveanu. În minutul 47 Băcanu a executat o lovitură liberă pentru brăileni, d la circa 30 de metri, dar a șutat mult peste poartă. în minutul 49 Isfan a centrat în careu, dar Măzărache a trimis cu capul pe lângă poartă.

În minutul 54 Alexandru Duțu a șutat de la circa 22 de metri, mingea i-a sărit în față portarului Croitoru, apoi fundașii Mioveniului au degajat. Peste două minute Șerban a șutat de la 20 de metri, dar mingea a lovit bara din dreapta portarului Moldoveanu și a ieșit în aut de poartă. În minutul 60 CS Mioveni a marcat și golul 5. Cosmin Năstăsie a șutat de la marginea careului, în dreapta portarului și a schimbat din nou tabela.

În minutul 67 Măzărache a primit o minge la 8-9 metri de poartă, a șutat, dar Moldoveanu a respins în față. Măzărache a urmărit și a trimis din nou cu boltă, spre poartă, dar Moldoveanu a scos de sub transversală, în corner.

În minutul 73 Ciucureanu a executat o lovitură liberă d la 30 de metri lateral stânga, dar a trmis mult peste poarta lui Croitoru.

În minutul 78 Alexe a intrat în careul brăilenilor și de la circa 11 metri ușor lateral stânga a șutat la poartă, dar Moldoveanu a respins cu piciorul în corner.  În minutul 80 Măzărache a trecut ușor de Subțirică, a centrat în stânga pentru Herghelegiu, care a șutat de la 10 metri, dar Moldoveanu a scos de pe linia porții. Mingea a lovit transversala și a intrat în teren, iar fundașii brăileni au îndepărtat pericolul.

În minutul 89 Herghelegiu a marcat pentru 0-6. Măzărache a centrat de pe dreapta la marginea careului, pentru Herghelegiu, aflat în poziție centrală. Acesta a avansat 4-5 metri și a șutat în dreapta portarului stabilind astfel scorul final.

Dacia Unirea Brăila: Iul. Moldoveanu – Coteţ, Moroianu, Subţirică, Van den Driest (cpt.) – Val. Robu, Căruţă (Em. Ion 72′), Şt. Sava (Băcanu 46′), M. Mihalcea, Ciucureanu – Al. Duţu (Sil. Robu 69′). Antrenor: Florentin Petre

CS Mioveni:Fl. Croitoru – Kilyen, Beţa (Celea 67′), Burnea, Ct. Alexe – Rob. Boboc (Traşcu 65′), M. Şerban – Işfan, C. Năstăsie (cpt.), Măzărache – Val. Balint (Herghelegiu 46′). Antrenor: Marius Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.