Dacia Unirea Brăila va juca în deschiderea etapei a XVI-a din Liga a 2-a, urmând să întâlnească pe CS Mioveni. Meciul se va juca vineri, de la ora 17.00, pe stadionul orășenesc din Mioveni.

Echipa antrenată de Florentin Petre este singura din liga a 2-a care după 15 etape nu are nici o victorie, ocupând ultimul loc. Brăilenii au doar cu 5 puncte și golaveraj 14-45. CS Mioveni ocupă locul 6 cu 29 de puncte și golaveraj 25-11. Echipa din Mioveni a câștigat la masa verde meciul cu Farul Constanța. ”Marinarii” au folosit un jucător în stare de suspendare și meciul care pe teren a fost 3-3 a fost câștigat de Mioveni cu 3-0.

În meciurile din deplasare Dacia Unirea are trei egaluri, toate cu același scor, 2-2 și 4 înfrângeri.

CS Mioveni are 6 victorii, o remiză și o înfrângere pe teren propriu. Echipa pregătită de Iordan Eftimie a pierdut cu 0-1 meciul cu FC Argeș și a remizat, scor 1-1 cu U Cluj.

Florentin Petre nu va putea conta pentru meciul de la Mioveni pe Lu Yeufeng, care a acumulat patru cartonașe galbene și este suspendat.

Meciul de la Mioveni va fi arbitrat la centru de Dorin Petru Voina din Reșița. Acesta va fi ajutat de arbitrii asistenți Cosmin Vatamanu și Mihăiță Necula, ambii din București. Voina a mai arbitrat echipa brăileană în meciul de la Petroșani, cu Energeticianul, pierdut cu 0-4.

În ultimele patru meciuri directe Dacia Unirea are o victorie, două egaluri și o înfrângere. În ultimul meci jucat la Mioveni brăilenii, antrenați atunci de Alin Pânzaru, a câștigat cu 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Alexandru Niță în minutul 33.

Articolul precedentPelerinaj sentimental cu Mihu Dragomir
Articolul următorEvoluția Pestei Porcine Africane în Brăila