USR a stabilit că, începând de vineri, membrii partidului vor avea la dispoziție cinci zile pentru a-și exprima online votul de încredere pentru Dan Barna.

Demersul vine în contextul nemulțumirilor apărute cu privire la rezultatul USR la prezidențiale. La acest vot electronic vor participa toți membrii USR.

În cadrul ședinței Biroului Național al USR s-a stabilit că se va desfășura un vot de confirmare a încrederii pentru Dan Barna, vot la care vor lua parte toți membrii partidului. Votul se va desfășura timp de cinci zile, începând de vineri, 15 noiembrie.

Biroul Național al USR, din care face parte și liderul filialei Brăila, Cătălin Stancu, s-a reunit la mijlocul acestei săptămâni pentru a discuta despre nemulțumirile apărute în partid cu privire la rezultatul alegerilor prezidențiale.

Mai mulți colegi din partid au cerut demisia liderului formațiunii, Dan Barna, printre aceștia numărându-se și Cosette Chichirău și Tudor Benga.

În urma discuțiilor, Barna a decis să ceară un vot de confirmare a încrederii membrilor de partid în zilele următoare, după rezultatul alegerilor prezidențiale din primul tur.

Articolul precedentA.Dănăilă, despre discursul lui Dăncilă: ”Cea mai străină limbă pentru dânsa este limba română!”
Articolul următorCondamnat pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor, se sustrăgea de la executarea pedepsei