Dan Barna s-a aflat la Brăila, săptămâna trecută, într-o campanie naţională pentru strângerea a 200.000 de semnături, astfel încât, candidatul USR+ să se poată înscrie în cursa pentru Cotroceni.

 

Întrebat despre cum l-a primit electoratul din Moldova și nordul Munteniei, Barna a spus că întâlnirea și percepția oamenilor a fost peste așteptările sale.

 

 

Pentru mine a fost o surpriză, pe care am constat-o și la europarlamentare. Am știut cu șapte zile înainte, eram la Bacău, înainte de europarlamentare(…) foarte mulți oameni erau entuziaști și spuneau că vor vota cu noi(…)

Deși eram cumva curios cum voi fi perceput eu, ca tânăr candidat, ca om mai puțin cunoscut în politică, tocmai că sunt de trei ani în acest mediu, susținerea și interesul oamenilor a fost neașteptat de mare. De la talciocul din Suceava, la piața din Bacău, la piața centrală din Focșani, este sentimentul acesta al oamenilor că vor să schimbe lucrurile, că vor oameni tineri, o energie nouă în politică, s-au săturat de ceea ce trăim în politică de 30 de ani. Rezultatul a fost cumva peste așteptările mele”, a declarat Dan Barna, candidatul USR+ la alegerile prezidențiale.

Potrivit lui Dan Barna, până și electoratul de stânga își dorește o schimbare a politicii care a condus România în ultimii 30 de ani.

Articolul precedentDeputatul Ioniță consideră că medicii de familie au nevoie de susținere reală, nu de soluții neinspirate!”
Articolul următorPrincipalele măsuri pentru stabilizarea economiei, propuse de Dan Barna