Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, crede că liderii politici non-PSD pot avea o decizie politică de a declanșa alegeri anticipate.

Aflat în turneul preelectoral, Dan Barna a spus că el crede că singura soluție pentru un guvern eficient este organizarea unor alegeri parlamentare anticipate. Soluția pe care o vede Barna este de a dărâma Guvernul Dăncilă, iar apoi să fie respinse de parlamentari două propuneri de prim-miniștri.

Liderul USR a spus că are încredere că dacă PNL și celelalte partide de opoziție vor decide să acheseze la ideea de declanșare a alegerilor anticipate, parlamentarii acestor partide vor renunța la cele câteva luni de mandat.

”Vreau să cred că fiecare parlamentar al României este responsabil pentru pozițiile pe care și le asumă. Dacă greșesc, va fi încă o dovadă în plus că nu avem cum să guvernăm cu vechea clasă politică, că România are nevoie de o schimbare pe bune și reală, o schimbare de oameni, nu numai de etichetă” a declarat Dan Barna.

Liderul USR a spus că nu mai este dispus să mai accepte jocurile de gleznă pe care le fac cei din vehea gardă a politicii românești.

 

Articolul precedentCetățean european expulzat de pe teritoriul României
Articolul următorDacia Unirea Brăila a obținut prima victorie în Liga a 3-a