Polițiștii brăileni i-au depistat în trafic pe trei șoferi în timp ce conduceau mașinile, deși se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Polițiștii brăileni i-au depistat în trafic pe trei șoferi în timp ce conduceau mașinile, deși se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 14 mai a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un brăilean în timp ce conducea un vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de 14 mai a.c., ora 02:20, polițişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călăraşilor, din municipiu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,52 mg/l.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Articolul precedentISU Brăila recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale MAI și MApN
Articolul următorJandarmeria Brăila recrutează candidaţi pentru participarea la admitere în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile MAI inclusiv în cadrul Jandarmeriei Române