La data de 30 august 2018, polițiștii i-au depistat în trafic pe doi brăileni care au săvârşit infracţiuni la regimul rutier.

În ziua de 30 august a.c., în jurul orei 15.20, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe strada Nicopole din municipiul Brăila, pe un tânăr, în vârstă de 26 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că brăileanul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Tot ieri, în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au oprit în trafic, pe raza localităţii Victoria, pe un localnic, în vârstă de 37 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Articolul precedentAmendat pentru că executa lucrări de monumente funerare pe domeniul public
Articolul următorPMP-iștii brăileni continuă campania de strângere de semnături pentru alegerea primarilor în două tururi