Depistați la volan deși nu posedau permise de conducere

Duminică, 24 octombrie, polițiștii din Ianca au depistat la volanul unor autovehicule doi bărbați, de 44, respectiv 32 de ani, care aveau permisul anulat și, respectiv nu avea și nu avusese niciodată permis de conducere. Șoferul cu permisul anulat era cu domiciliul în județul Suceava, fiind depistat la peste 300 de km de casă. 

În dimineața zilei de 24 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un vehicul pe raza orașului Ianca. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat.

De asemenea, la ora 17:30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DC 35, în afara localității Berlești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,37 mg/l alcool pur, acesta fiind condus la spital pentru recoltatea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.