Deputat Antoneta Ioniță: ”Medicii și profesorii români nu sunt pomanagiii PSD!”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a răbufnit după anunțul condamnării lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Rădulescu a lansat un atac extrem de dur la adresa opoziției lovind în același timp în medici și profesori.

Atacul parlamentarului nu a trecut neobservat, iar opoziția a răspuns prin vodea deputatului de Brăila, Antoneta Ioniță.

Îi rog pe medicii care au primit de patru ori salariul majorat să-l dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, iar profesorii să meargă să muncească la fructe”. Așa sună declarația recentă a unui parlamentar român, de profesie medic, supărat că, de această dată, mita electorală nu a mai ținut, iar PSD a pierdut alegerile. O jignire la adresa a două categorii profesionale de care depinde sănătatea și educația României, de care depinde, de fapt, viitorul acestei țări. O atitudine politică primitivă, care nu mai poate fi digerată și tolerată de niciun român care are coloană vertebrală”, a declarat deputatul liberal Antoneta Ioniță.

Parlamentarul a atras atenția și asupra modului ”toxic” de gândire a social-democraților.

Din păcate, declarația deputatului Cătălin  Rădulescu demonstrează jocul de culise, devoalează că, în realitate, acestea au fost calculele guvernanților, și nu dorința firească de a respecta munca unor oameni și de a le reda acestora demnitatea pe care o merită. Un mod toxic de gândire al PSD, un comportament politic descalificant al deputatului Rădulescu, cel care ne-a obișnuit cu gesturile sale reprobabile”, a adăugat Antoneta Ioniță, medic de profesie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.