Deputatul PNL de Brăila, Antoneta Ioniță a fost aleasă vicelider al Grupului Partidului Național Liberal din Camera Deputaților, o poziție politică deținută în premieră de un parlamentar brăilean liberal.

Desemnarea deputatului Antoneta Ioniță s-a făcut la propunerea colegilor din Camera Deputaților, care i-au recunoscut, astfel, performanțele politice și implicarea.

Antoneta Ioniță a avut numeroase luări de poziții, declarații politice, interpelări și întrebări adresate miniștrilor, în special legate de problematica sistemului sanitar, de la situația bolnavilor de cancer la dotarea cu ambulanțe, de la construcția Spitalului Regional Brăila-Galați, la modul neconform în care sunt tratați bolnavii cu scleroză în plăci.

Din această nouă postură, de vicelider al Grupului PNL, voi încerca să promovez toate acele proiecte și modificări legislative care să sprijine sistemul sanitar românesc, unde este nevoie de modernizare și de o schimbare radicală a filosofiei de funcționare, astfel încât pacientul să fie pus în mod real, și nu doar declarativ, în centrul acestuia. Evident, aceasta este principala prioritate, dar am în vedere și alte probleme, care țin de educație, de familie, de tineret și de oportunitățile pe care le oferim lor”, spune deputatul PNL.

Articolul precedentDepistați de jandarmi la pescuit ilegal
Articolul următorBrăileanul Marius Băjănaru campion al Cehiei cu ștafeta de 4×200 metri