Deputatul PNL, Antoneta Ioniță, în vizită la Unirea

Sfârșit de săptămâna plin de sărbătoare, în județul Brăila. Aleșii locali au participat, în funcție de culoarea politică, la manifestările organizate de orașul Ianca, comuna Unirea și comuna Jirlău.

Am avut plăcerea să particip la Ziua comunei Unirea, alături de domnul primar Ungureanu Ioan și de doamna viceprimar Darjan Sica, precum și a locuitorilor din Unirea și Valea Cânepii. Cu această ocazie am vizitat Căminul cultural din Unirea, clădire cu care administrația locală se mândrește foarte mult și în care, la finalul zile, locuitorii au sărbătorig prin dans „Balul gospodarilor”. De asemenea, am avut bucuria să vizitez și afterschool-ul acestei comune, loc în care copiii își petrec timpul după orele de curs și care funcționează datorită unor oameni inimoși!”, a declarat deputatul PNL.

Antoneta Ioniță ne-a declarat faptul că a ținut mereu legatura cu primarul comunei Unirea, dar și cu viceprimarul Darjan Sica, implicându-se în problemele comunității și încercând să găsească soluții, astfel încât creșterea nivelului de trai, al cetățenilor din comună, să fie o prioritate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.