Deputatul PNL de Brăila, Vasile Varga, a reacționat la propunerea DSP Galați prin care spitalele din Brăila ar urma să primească pacienți gălățeni suspecți sau confirmați cu COVID-19.

INADMISIBIL!!! Aşa ceva nu se va intampla, asa ceva este inadmisibil si resping categoric orice incercare de politizare a unui subiect atat de grav pentru intreaga lume, cum este acest covid19!!!
Ceea ce propune Galaţiul este de neconceput, in primul rand din cauza infrastructurii care nu stiu din ce analiza li se pare lor ca ar fi atat de generoasa la Braila iar in al doilea rand pentru ca este ilogic sa facem schimb de pacienti de la unii la alţii.
Atat eu cat si colega mea deputat din Comisia de Sanatate, doamna Ioniţă, vom respinge ferm orice incercare de a trasforma Braila intr-un judeţ supus Galaţiului. EXCLUS!!!
Directiile de sanatate sa-si faca datoria, sa colaboreze, sa vegheze ca si pana acum cu responsabilitate situatia acestui covid19 si nimeni sa nu mai vina cu propuneri abramburistice pentru ca nu este cazul.
Oameni buni, din Braila si Galati, aveti grija de voi si stati in casa!” a scris deputatul liberal Vasile Varga.