În ultima etapă a turului Ligii a 3-a seria a II-a, Dacia Unirea Brăila va primi replica celor de la Viitorul Ianca. Meciul se va juca vineri, de la ora 14.00, pe stadionul din orașul Însurăței. 

Dacia Unirea se află pe penultimul loc în seria a II-a a Ligii a 3-a, cu 8 puncte după 14 etape. Echipa pregătită de Florentin Petre are doar două victorii și două egaluri, totalizând însă 10 înfrângeri. Dacia Unirea a câștigat ultimul meci pe 11 octombrie, în celălalt derby județean, cu CS Făurei. După acea victorie a urmat remiza de la Cernavodă, dar după aceea au urmat cinci înfrângeri fără gol marcat.

De partea cealaltă, Viitorul Ianca este singura formaţie din judeţul Brăila angrenată în Liga a 3-a care se află aproape de realizarea obietivului propus, clasare între primele 6 echipe din serie. Echipa pregătită de Laurenţiu Ivan are 22 de puncte din 7 victorii şi un egal, ocupând locul 7, la două puncte de locul 6, ocupat acum de CS Popești Leordeni. La echipa din Ianca joacă mai mulți jucători care au făcut parte din lotul Daciei Unirea pe vremea când evolua în Liga a 2-a. Mitrea, Necoară, Stănciulescu, Coteț, Ndigwe sau Mucuță vor să dori să câștige duelul cu fosta lor echipă, astfel că se anunță un meci interesant, în care ambele echipe nu au altă variantă decât victoria. 

Meciul va fi arbitrat la centru de Dănilă Ștefăniță din Buzău, ajutat la cele două linii de Andreiu Silviu – Râmnicu Sărat și Alexandru Eugen Petre – Vintileanca. 

Articolul precedentModificări ale caietelor de sarcini pentru proiectul de Reabilitare și modernizare a sistemelor de ape și ape uzate
Articolul următorPoliţiştii brăileni acţionează pentru prevenirea faptelor antisociale