Detalii incredibile ies la iveală în ancheta privind crima din localitatea Buciumeni, județul Galați

Femeia le-a povestit anchetatorilor că i-a plătit pe cei doi bărbați, unul dintre ei amantul său, pentru a-i da o lectie soțului, care devenea agresiv când consuma alcool.

Crima șocantă s-a petrecut în localitatea Buciumeni. Polițiștii au fost alertați chiar de suspectă, soția italianului ucis.

Femeia în vârstă de 31 de ani le-a povestit inițial anchetatorilor că era plecată la părinți și cand a revenit acasă și-a găsit soțul mort.

În urma cercetărilor, a ieșit la iveală că cea care a pus la cale întregul plan a fost chiar ea. A plătit doi tineri cu 2.500 de lei pentru a-l bate pe italianul în vârstă de 64 de ani.

Legiștii au stabilit că bătaia a fost deosebit de violentă, victima murind după ce a fost lovită repetat în cap și în abdomen.

Incidentul s-a produs  ultima zi a anului trecut și a fost anunțat la numarul unic de urgență 112 chiar de femeia care „comandase” bătaia.

Cei trei suspecți riscă să primească închisoare pe viață pentru fapta lor, fiind acuzați de omor cu premeditare și istigare la săvârșirea acestei infracțiuni.

Informeaza www.realitatea.net

Articolul precedentCum i s-a răspuns solicitărilor ministrului muncii la Casa de Pensii Brăila
Articolul următorPrima zi din an cu scumpiri (și) la țigări…