Joi seara, pompierii brăileni au fost solicitați să intervină la un incendiu într-o gospodărie din comuna Gropeni. Detașamentul 2 pompieri de la ISU Dunărea Brăila au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat la casa din gospodărie, în suprafață de aproximativ 200 metri pătrați. Incendiul a fost lichidat după aproape două ore de luptă cu flăcările. Nu s-au înregistrat victime. 

Au ars acoperișul din lemn acoperit de tablă pe o suprafață de circa 200 metri pătrați, bunurile din patru camere, 4 anexe gospodărești cu o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, două tone de porumb, o tonă de grâu și 4 tone de lemne de foc. Pompierii au evacuat din locuință două butelii de aragaz. 

Proprietarul locuinței, în vârstă de 88 de ani, a fost evacuat din locuință de vecini. Acesta a refuzat transportul la spital, primind îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. 

Cauza probabilă a fost un scurt-circuit la instalația electrică dintr-o anexă gospodărească. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentHC Dunărea II începe sezonul de Divizia A pe 3 decembrie
Articolul următor„Legile puterii”| Băsescu, despre apropierea dintre USR și PSD. „Calitățile” lui Ponta, confirmate de dezvăluirile de la Realitatea PLUS