Ședința ordinară a Consiliului Județean Brăila nu a fost lipsită de discuții în contradictoriu, chiar de la început. La aprobarea ordinii de zi, consilierul PNL Ovidiu Nechita a cerut ca proiectul de la punctul doi de pe ordinea de zi să fie scos pentru că una dintre anexe nu avea semnătura președintelui CJ.

Ovidiu Nechita a cerut ca acest proiect să fie scos de pe ordinea de zi motivând că la mapa pe care o are el și colegii săi, una dintre anexe nu avea semnătura președintelui CJ, care era președintele comisiei de inventariere a bunurilor ce aparțin domeniului privat al județului Brăila.

Nechita a cerut să vadă dacă mapa de ședință pe care o avea Chiriac are anexa semnată, însă Chiriac a refuzat, solicitând celor de la seretariat să aducă documentul original.

Proiectul a rămas pe ordinea de zi, iar proiectul privind însușirea inventarului actualizat al bunurilor care aparțin domeniului privat al județului Brăila a fost votat în unanimitate de cei 33 de consilieri prezenți.

Președintele Chiriac a prezentat la finalul ședinței documentul original, care cuprindea și semnătura sa.

Articolul precedentA fost operaționalizată linia TELVERDE destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu coronavirus
Articolul următorDepistat la volanul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, deși nu avea acest drept