Etapa a VII-a din Liga a 3-a a adus un singur punct echipelor brăilene. Singurul gol marcat pentru echipele din județul Brăila a fost cel al lui Andrei Pușcașu de la CS Făurei. 

Vineri după amiază, Viitorul Ianca a jucat în deplasare la Înainte Modelu. Chiar dacă și-a creat ocazii multe de gol, una chiar în postură de unu la unu cu portarul, elevii lui Laurențiu Ivan au pierdut cu 1-0 cu un gol marcat în minutul 30 de Daniel Gheorghe. Chiar și după acest eșec Viitorul Ianca rămâne cea mai bine clasată echipă brăileană în Liga a 3-a, ocupând locul 8 în seria a II-a cu 12 puncte și golaveraj 6-7.

Dacia Unirea nu se regăsește în Liga a 3-a nici după etapa a VII-a. Suspendat 6 etape după cartonașul roșu primit etapa trecută, Essombe a lipsit în atacul echipei lui Florentin Petre care nu a avut nici o ocazie de gol în deplasarea de la Popești-Leordeni. Au primit gol încă din minutul 2, când Ciochină a înscris după un șut deviat, iar în minutul 53 același jucător a marcat și golul doi, stabilind și scorul final.

CS Făurei a fost singura echipă brăileană care a marcat și a câștigat un punct. Din păcate cei care au deschis scorul în meciul de la Făurei a fost echipa din Medgidia, în minutul 35. După golul marcat de Muzechearu cei de la CS Făurei au alergat după egalare, care a venit abia în minutul 80. Stelică Nicoliță a fost ținut de tricou în careu de Daniel Dogaru și a obținut penalty. Andrei Pușcașu a marcat cu un șut în dreapta și a restabilit egalitatea.

În etapa a VIII-a este programat primul derby al echipelor brăilene, din păcate unul între echipele clasate pe locurile 13 și 15. Dacia Unirea Brăila va juca la Însurăței, un meci considerat pe teren propriu, cu CS Făurei, vineri 11 octombrie, de la ora 15.00. Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15.00, Viitorul Ianca va juca acasă cu CS Popești-Leordeni.

Articolul precedentLupta rămâne deschisă la jumătatea turneului în Memorial Maria Albuleț
Articolul următorTamponare duminică la prânz între două autoturisme conduse de șoferițe