În ziua de 09 mai, polițiștii i-au identificat și încarcerat pe doi bărbați, pe numele cărora au fost emise madate de executare a pedepsei închisorii.

 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au organizat şi desfăşurat o acţiune, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

Cu această ocazie, polițiștii l-au depistat, pe raza municipiului, pe un brăilean, în vârstă de 42 de ani, pe numele căruia Judecătoria brăila a emis, la data de 08.05.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 3 luni pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare.

Tot ieri, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din satul Plopu, orașul Ianca, s-a prezentat la sediul Poliției, pe numele său existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Făurei, la data de 06.05.2019, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cei doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galaţi.

 

Articolul precedentGălățeancă, depistată cu 717 kg de cartofi! Femeia nu a putut justifica, prin documente, proveniența lor!
Articolul următorRecital vocal – instrumental ”Flori de mai”