Arestat preventiv pentru tentativă de omor
Arestat preventiv pentru tentativă de omor

În zilele de 5 și 7 iulie, polițiștii brăileni au organizat şi desfăşurat o acţiune, în vederea depistării persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de execuatare a pedepsei închisorii.

La data de 05 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat, pe raza municipiului Brăila, pe un minor de 16 ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 07.06.2019, o sentință penală de internare într-un centru educativ pe o perioadă de 8 luni, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Tot în municipiu, polițiștii l-au despistat și pe un brăilean de 58 de ani, pe numele său fiind emis, la data de 28.06.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani și 6 luni pentru infracțiunea de înșelăciune.

De asemenea, în aceeași zi, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, pe raza localităţii Urleasca, pe un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din satul Urleasca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la data de 03.07.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 8 luni pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Articolul precedentAccident mortal la Podul peste Dunăre de la Brăila
Articolul următorBrăilean cercetat pentru braconaj piscicol