Doi minori de 10 ani din Brăila bănuiți de furturi din autoturisme
Doi minori de 10 ani din Brăila bănuiți de furturi din autoturisme

Poliţiştii brăileni i-au identificat săptămâna aceasta pe doi minori, ambii în vârstă de 10 ani, bănuiți de săvârşirea mai multor furturi din autoturisme.

În cursul zilei de miercuri, poliţişti din cadrul Biroului Investigații Criminale i-au identificat pe doi minori, ambii în vârstă de 10 ani, din Brăila, bănuiți că ar fi sustras mai multe bunuri din șapte autoturisme ce erau parcate pe raza municipiului.

În fapt, în perioada 19 iunie –  6 iulie a.c., atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, aceștia ar fi profitat de faptul că portierele autoturismelor în cauză erau neasigurate și ar fi sustras din acestea diferite bunuri și sume de bani. Printre bunurile sustrase din autoturisme portofele, genți sau telefoane mobile.

”Prejudiciul, în valoare totală de 7.220 de lei, a fost recuperat parțial de polițiști, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat” a precizat inspector de poliție Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.
Articolul precedentVizită de lucru a unei delegații militare americane la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București
Articolul următorGuvernul PSD-ALDE a confiscat pe șest de la bugetul sănătății și banii din taxa pe viciu