Sâmbătă și duminică, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Chiscani, au desfășurat activități de verificare a agenților de pază de pe raza comunei. 
Sâmbătă și duminică, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Chiscani, au desfășurat activități de verificare a agenților de pază de pe raza comunei. 

La data de 4 septembrie a.c., polițiștii brăileni l-au depistat pe un șofer în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

Ieri, 04 septembrie 2019, în jurul orei 11:40, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit, în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Siliștea, în timp ce conducea o mașină pe DN 23, la intersecţia cu DJ 221C.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, ocazie cu care polițiștii au stabilit că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,96 mg/l.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot ieri, la ora 19:30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pe Bulevardul Dorobanților, pe un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, în timp ce conducea o mașină.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Articolul precedentAmenzi aplicate proprietarilor care oferă spre închiriere, în regim hotelier, diferite locații, în Brăila!
Articolul următorFinal de simpozion la Brăila! Proiectele celor trei sculptori vor fi amplasate pe Bulevardul Independenţei