Doi tineri din București, depistați transportând produse de uz casnic şi aparatură de masaj, fără a deţine documente de provenienţă

În ziua de 11 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică i-au depistat, pe raza municipiului Brăila, pe doi tineri ce transportau bunuri fără a avea documente justificative.

În ziua de 11 septembrie a.c., la ora 20:15, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică i-au depistat, pe Calea Călăraşilor din municipiul Brăila, pe doi tineri, cu vârstele de 23 şi 28 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Bucureşti, în timp ce transportau, cu ajutorul unei autoutilitare, produse de uz casnic şi aparatură de masaj, fără a deţine documente de provenienţă.

Bunurile, în valoare totală de 8.300 de lei, au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal.

Totodată, tânărul de 28 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Articolul precedentȘofer de microbuz școlar depistat băut la volan
Articolul următorCamion cu cereale răsturnat la sensul giratoriu de la Lacu Sărat