În noaptea de 20 iunie a.c., în jurul orei 00:30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Movila Miresii.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În noaptea de 18 iunie a.c., în jurul orei 00:45, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe DE 584, pe raza localității Bărăganul.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

Azi-noapte, 20 iunie a.c., în jurul orei 00:20, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 18 de ani, din comuna Movila Miresii, în timp ce conducea un autovehicul pe strada General Gheorghe Avrămescu din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentArestat pentru furt calificat
Articolul următorRealitatea Plus, amplă campanie de salvare a bisericilor care sunt la un pas de a fi demolate