În ziua de 11 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune în vederea depistării persoanelor care se sustrag de la punerea în executare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat-o pe raza municipiului, pe o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Brăila, pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Judecătoria Alba Iulia  a emis, la data de 02.09.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an pentru comiterea infracţiunil de tăinuire, aceasta fiind încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

De asemenea, poliţiştii au depistat-o şi pe o tânără, în vârstă de 24 de ani, din Brăila, pe numele căreia Judecătoria Brăila a emis, la data de 09.09.2019, un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru încălcarea cu rea-credinţă a obligaţiilor impuse de luarea măsurii controlului judiciar.

Tânăra a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.