Două meciuri pe muchie de cuțit în etapa a II-a a Cupei primăverii

Miercuri, 3 aprilie, Sala Polivalentă Danubius a găzduit meciurile etapei a II-a din cadrul ”Cupei primăverii” la fotbal în sală, competiție organizată de AJF Brăila.

În primul meci al serii de miercuri, Armata, finalista ediției trecute, a câștigat cu 12-2 (4-1) meciul cu Yazaki. Pentru echipa Armatei au marcat: Cătălin Constandache (3, 30), Viorel Banciu (7, 29, 39), Iulian Petcu (10, 36, 38), Aurel Pintilie (12, 31), Neluțu Zăgan (25) și Valentin Ioniță (26). Pentru Yazaki au înscris: Ștefan Hazachiu (19) și Sabin Hoancă (34).

În al doilea meci al zilei s-au întâlnit echipa Penitenciarului Brăila, câștigătoarea de anul trecut, și Vard Brăila. Echipa de la Penitenciar a câștigat la limită, după un meci alert, cu faze la ambele porți, scor 3-2 (2-2). Ionuț Matei a marcat primul gol pentru Vard în minutul 3, însă PNT a egalat în minutul 6 prin Ciprian Chiojdoiu. În minutul 11 Mihai Iordache a adus echipa de la Penitenciare în avantaj, apoi Ionuț Huțu a marcat pentru 2-2 în minutul 19. În repriza a doua s-a mai marcat un singur gol, jucătorul Sportului Chiscani Gabriel Preda reușind să înscrie în minutul 26 golul victoriei echipei Penitenciarului.

Cel mai disputat meci din etapa a II-a a Cupei primăverii a fost cel între echipele de la ”Pricons” și Inspectoratul Școlar Județean Brăila. ”Profesorii” au câștigat la limită, cu un gol marcat cu 25 de secunde înaintea finalului de joc. Iulian Bogoș a deschis scorul după un minut și jumătate de joc, iar în minutul 4 Pricons a egalat după un șut de la distanță a lui Cosmin Necoară. În minutul 14 Cătălin Spirea a readus echipa profesorilor în avantaj și a stabilit și scorul primelor 20 de minute ale meciului. În minutul 29 Marius Dima a restabilit egalitatea, dar în minutul următor Cătălin Spirea a readus profesorii în avantaj. În minutul 33 Andrei Crăciun a egalat la 3 cu un șut de la aproximativ 10 metri și se părea că meciul se îndreaptă către un rezultat de egalitate. Cu jumătate de minut înaintea finalului, Viorel Ivan a marcat golul victoriei celor de la ISJ, stabilind scorul final, ISJ – Pricons 4-3 (2-1).

În ultimul meci s-au întâlnit ADM Club și CD Tichilești, încheiat cu victoria ultimilor cu scorul de 10-1 (3-0). Au marcat: Alexandru Cireașă (1), Marius Șerban (19, 20, 28), Ștefan Mureșeanu (29), Petrică Badea (30), Al. Mitrea (34), Ștefan Marin (36), Alin Răducu (37,38), respectiv Adrian Manole (39).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.