Două persoane din Brăila intrate astăzi în carantină instituționalizată

Astăzi, o femeie care a sosit din Italia în urmă cu câteva zile, a fost adus la Spitalul Județean Brăila cu ambulanța. Conform declarațiilor personalului medical de la Spitalul Județean de Urgență Brăila acesta nu prezenta simptomele specifice la cazuistica de coronavirus.

Femeia a venit din Italia încă dinaintea instaurării carantinei în Italia. Acesta prezenta simptome febrile, dar nu i s-au recoltat probe biologice pentru a fi transmise la Institutul Matei Balș din București.

Astfel, Brăila rămâne fără nici un suspect de coronavirus. Astăzi, la ora 14.00, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Brăila, erau 125 de persoane în izolare la domiciliu. După amiază, doi brăileni, sosiți din Italia, au fost băgați în carantină instituționalizată. Aceștia nu prezintă simptomele coronavirusului însă vor rămâne cazați în locația secretă pentru 14 zile.

Prefectul Cătălin Boboc a anunțat astăzi că în perioada următoare vor mai sosi în Brăila alți cetățeni veniți din Italia.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Bucureşti este a 37-a persoană confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul a călătorit la Stuttgart în perioada 26 februarie -2 martie şi prezintă simptome din data de 6 martie, fiind internat la Spitalul „Victor Babeş”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.