Două tinere din Brăila au aruncat cu ouă în autobuzele Braicar

 

Poliția Locală le-a surprins pe cele două brăilence, care au cumpărat ouă de la magazin, cu scopul de a le arunca în autoturismele care trec pe stradă.

În contextul semnalării, de către conducerea SC Braicar SA Brăila, a faptului că în ultima perioadă, autobuze ale societății au fost vandalizate de către persoane cu comportament antisocial, prin aruncarea de obiecte contondente, alimente sau resturi menajere către mijloacele de transport, Poliția Locală Brăila a intensificat acțiunile de patrulare în zonele indicate, atât pe trasee cât și la capetele de linie.

Societatea Braicar s-a confruntat în ultima perioadă cu astfel de evenimente antisociale care au condus, în două dintre cazuri, la spargerea lunetelor autobuzelor vizate.

Astfel, în ziua de 18 februarie 2019, în jurul orei 21:20, un echipaj din cadrul Poliției Locale Brăila a depistat pe Calea Galați, în zona parcului de lângă Blocul Turn, un grup de indivizi, dintre care două tinere, în vârstă de 17, respectiv 36 de ani, aruncau cu ouă în autobuzele care treceau prin zonă. Acestea au declarat că au cumpărat ouăle de la un magazin din zonă, exact în acest scop. Ambele au fost sancționate contravențional cu suma totală de 600 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.