După meciul tur din Cupa CEV cu bulgarii de la Montana Volley, echipa masculină de volei CSM Arcada Galați a participat la al doilea turneu din Divizia A1, unde au obținut două victorii.

Sâmbătă, Arcada a jucat la București, pe terenul celor de la Steaua, gălățenii câștigând cu scorul 3-1, după ce primul set a fost câștigat de Steaua.

Deși au abordat jocul cu o rotație de doar șapte jucători, bucureștenii au câștigat primul set cu 25-21,  după ce în startul setului Arcada a condus la un moment dat cu 8-6. Gălățenii s-au impus în setul doi cu același scor, 25-21, iar setul trei a fost câștigat cu scorul 25-19, același scor înregistrându-se și în setul patru.

 CSM Arcada Galaţi s-a impus fără probleme în ultimul său meci din turneul al doilea turneu al Diviziei A1 la volei masculin, 3-0 (25-13, 25-14, 25-11) cu nou-promovata CSU Braşov, duminică, la Bucureşti, în Grupa a 3-a.

Arcada ocupă primul loc în clasament, cu 9 puncte din 4 jocuri, urmată de CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău, tot cu 9 p  din 4 jocuri, dar setaveraj mai slab, CSU Ştiinţa Bucureşti, cu 7 puncte din 3 jocuri, Dinamo București, cu 7 puncte din 4 jocuri.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentIndicele de infectări în ultimele 14 zile în județul Brăila este astăzi de 3.12 la mia de locuitori
Articolul următorPSD, negocieri subterane cu USR-PLUS pentru guvernare: Vasile Dîncu visează la funcția de premier