Primarul municipiului Brăila a evitat să răspundă la întrebarea cu privire la votul din CEx-ul PSD. Întrebat dacă a susținut-o pe Viorica Dăncilă, Marian Dragomir a spus că votul este secret.

 

Singurul motiv pentru care un primar PSD și-ar ascunde intențiile este dat de faptul că a ieșit cumva din tiparul actual, sau cel impus.

Votul este secret dar punctul meu de vedere îl știți foarte bine. Am fost întotdeauna mai rebel în interiorul partidului, mi-am susținut și motivat de fiecare dată opiniile. Nu am să vă spun, având în vedere faptul că este un vot secret(…)

Îmi pare foarte rău că lucrurile pe care le-am spus la conferința județeană, au ajuns să fie puse în practică doar după eliminarea lui Liviu Dragnea. Dacă, lucrurile pe care le-am spus atunci erau puse în practica de la acel moment, fără a mă da un mare strateg politic, altul ar fi fost atât scorul PSD, cât și percepția oamenilor”, a declarat Marian Dragomir.

Primarul consideră că PSD ar fi avut mai multe șanse dacă Guvernul Dăncilă, condus din umbră de Liviu Dragnea, ar fi renunțat la ”joaca cu legile justiției”, sau la ordonanțe date în miez de noapte.

Poate că acel dus rece de la europarlamentare a fost necesar, astfel încât unii să nu mai creadă că dețin adevărul absolut și să-i asculte și pe cei din teritoriu, care de multe ori, fără să aibă dorința de a se implica la nivel central în ceea ce înseamnă politică, spun adevărul.

Primul lucru benefic este abandonarea subiectului privind justiția, un lucru pe care noi l-am solicitat de atunci, dar și altele, care nu au același impact. Mai este nevoie de foarte multe schimbări, în ceea ce privește mentalitatea unor oameni de la nivel central”, a spus Marian Dragomir.

Primarul consideră că încă mai sunt necesare schimbări, astfel încât percepția oamenilor asupra Partidului Social Democrat să se schimbe. Cu toate astea, spune că este PSD-ist și speră că lucrurile vor reveni la normal în partidul său.

Articolul precedent„Istoria Brăilei în context otoman”- la Muzeul Brăilei Carol I
Articolul următorÎn Brăila, 23 de elevi au rămas nerepartizați la liceu