Întrebat de reacția lui Codrin Ștefănescu la discursul primarului, din timpul alegerilor PSD, edilul s-a declarat mulțumit de faptul că l-a marcat pe secretarul general al PSD.

Cu toate astea, Marian Dragomir a ținut să le reamintească șefilor de la centru de faptul că procentele pe care PSD le înregistrează în sondaje și la urne sunt datorate oamenilor din teritoriu.

Procentele pe care le are PSD se datorează oamenilor pe care îi are în teritoriu. Cred că ar trebui să revenim la perioada în care procentele se datorau oamenilor din teritoriu și activității celor de la centru. Deocamdată astăzi, procentele se datorează tuturor celor din teritoriu, indiferent de județ”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

 

Este nevoie de legile Justiţiei – a fost răspunsul secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu, la afirmaţia primarului Brăilei, Marian Dragomir, care a spus că, din punctul său de vedere, social-democraţii ar trebui să abandoneze acest subiect şi să vorbească mai mult despre realizările din judeţe.

Codrin Ştefănescu a participat la Brăila, la Conferinţa extraordinară de alegeri de la filiala PSD, unde pentru ocuparea funcţiei de preşedinte s-a înscris un singur candidat – senatorul Ion Rotaru, care a fost ales cu unanimitate de voturi.

Articolul precedentPolițiștii caută doi minori dați dispăruți de mamă
Articolul următorTeatrul Maria Filotti din Brăila participă cu spectacolul ”Cântăreața Cheală” la festCO