Drumul spre victorie trece prin Brăila, este mesajul echipei USR

Drumul spre victorie trece prin Brăila, este mesajul echipei USR
Drumul spre victorie trece prin Brăila, este mesajul echipei USR

Turneul naţional de strângere de semnături pentru participarea la Alegerile Europarlamentare a Alianţei 2020 USR- PLUS ajunge sâmbătă, 9 martie, la Brăila. La evenimentul care va avea loc între orele 10.00 şi 15.00 sunt aşteptaţi deputatul USR Cosette Chichirău şi Vlad Gheorghe, candidat al Alianței la alegerile europarlamentare. 

Acțiunea de stângere a semnăturilor, denumită “Drumul spre victorie”, va începe la ora 10.00, pe aleile din Parcul Monument. Chiar dacă joi Biroul Electoral Central a respins cererea de înscriere a Alianţei pentru alegerile europarlamentare, vineri Înalta Curte de Casație și Justiție a admis contestația formulată de Alianța 2020 USR-PLUS și a admis participarea acesteia la alegerile din 26 mai 2019.

Acțiunea de strângere a semnăturilor în Parcul Monument se va desfășura până în jurul orei ora 12.00. De la ora 12.30 este programată o conferință de presă la sediul USR, iar de la ora 13.00 până la 15.00, membrii și simpatizanții celor două partide care formează Alianța 2020 USR-PLUS, pot participa la discuții cu cei doi invitați, deputatul USR de Iași, Cosette Chichirău, Vlad Gheorghe, candidat USR pentru Parlamentul European, alături de Cătălin Stancu, preşedintele USR Brăila.

Cosette Chichirău a mai fost prezentă la Brăila în iulie anul trecut, când a participat la acțiunea de strângere de semnături pentru inițiativa legislativă ”Fără penali în funcții publice!”.

Vlad Gheorghe se află pe poziția 9 pe lista candidaților Alianţei 2020 USR- PLUS, el fiind propunere din partea USR.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins joi cererea de înscriere a Alianţei USR- PLUS pentru alegerile Europarlamentare, pe motiv că Dan Barna şi Dacian Cioloş nu figurau ca preşedinţi ai USR, respectiv PLUS, în Registrul partidelor politice. Vineri seara, ICCJ a admis contestaţia formulată de contestatorii Uniunea Salvaţi România, Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate şi Alianţa 2020 USR PLUS și a anulat Decizia nr. 3D/07.03.2019 emisă de Biroul Electoral Central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.