Sâmbătă după amiază, la Buzău, HC Dunărea Brăila și SCM Gloria Buzău au jucat meciul revanșă, după ce vineri echipa lui Roșca câștigase la Brăila cu 32-24. Acum a  rândul echipei din Buzău să se impună în fața propriilor suporteri cu scorul de 28-25 (15-14).

Ca și primul meci, scorul a contat mai puțin pentru antrenorii celor două echipe, aceștia dorind mai mult să cristalizeze relațiile de joc având în vedere că ambele echipe au multe noutăți în lot. Dacă la Brăila nu sunt probleme de sănătate, echipa din Buzău nu a putut utiliza nici în acest meci mai multe jucătoare accidentate. La Brăila în schimb a jucat în acest meci și portarul Marina Razum, care în meciul de la Brăila a stat în tribună din cauza unor probleme contractuale.

Meciul de la Buzău a fost controlat de la cap la coadă de echipa gazdă. Fetele de la Dunărea Brăila au reușit în mai multe rânduri să se apropie la un gol fără a reuși nici o dată să egaleze. Cea mai mare diferență de scor a fost însă de doar 5 goluri, în finalul meciului.

Pentru SCM Gloria Buzău au marcat: Maria Gavrilă -6 goluri, Alina Ilie -6, Raluca Petruș -4, Oana Apetrei -3, Ana Maria Popa -3, Ines Khouildi -2, Andreea Taivan -2, Marija Petrovic -2.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Bianca Tiron -5 goluri, Alina Czeczi -5, Tamires Morena Lima Araujo -3, Aneta Udriștoiu -2, Marina Dmitrovic -2, Carmina Manea -2, Bojana Milić -2, Elena Dache -2, Diana Axinte -1, Ștefania Epureanu -1.

Pentru echipa din Brăila vor urma săptămâna viitoare ale două amicale, cu AHCM Slobozia și cu CS Mioveni.

Articolul precedentNumărul focarelor de pestă porcină în județul Brăila a crescut la 22
Articolul următorBărbat din Argeș reţinut de procurorii brăileni pentru pornografie infantilă