Dunărea Brăila joacă vineri primul meci de pregătire în fața propriilor suporteri
Dunărea Brăila joacă vineri primul meci de pregătire în fața propriilor suporteri

Handbalistele de la Dunărea Brăila se pregătesc în aceste zile în Sala Polivalentă ”Danubius”, unde vor susține vineri, 9 august, de la ora 17.30, un meci de prezentare a lotului în compania celor de la SCM Gloria Buzău. 

După cantonamentul de la Cheile Grădiștei, unde au avut și câteva meciuri de pregătire cu SCM Gloria Buzău și HC Zalău, au urmat alte două jocuri de pregătire cu Măgura Cisnădie, după care fetele au avut 4 zile de minivacanță. Începând de luni cele 19 componente ale echipei de senioare a HC Dunărea au reluat antrenamentele sub comanda lui Aurelian Roșca și îi așteaptă pe iubitorii handbalului brăilean la meciul de prezentare, primul meci amical disputat la Brăila în această perioadă de pregătire.

Începând de luni s-a alăturat lotului și brazilianca Tamires Morena, care a jucat pentru naționala țării sale la Jocurile Pan-Americane.

După acest meci, sâmbătă după amiază vor întoarce vizita buzoiencelor, pentru un meci în Sala ”Romeo Iamandi” din Buzău, de la ora 16.00.

 

Articolul precedentA început ediția a IV-a a Simpozionului de Sculptură ”Nicăpetre” organizat la Brăila
Articolul următorVasile Varga: „Plata exproprierilor pentru construcția Podului peste Dunăre, amânată nepermis, la un termen necunoscut”