Vineri, 13 ianuarie, de la ora 13.00, în Sala Horia Demian din Cluj Napoca s-a jucat meciul din turul I al Cupei României la handbal feminin, între CSU Cluj Napoca și Dunărea Brăila. Chiar dacă a odihnit mai multe titulare, Dunărea Brăila s-a impus cu 34-20 (16-12) și s-a calificat în turul următor, diferența de valoare a celor două loturi fiind una destul de mare. 

Dunărea Brăila s-a impus categoric după o repriză secundă mai bună, în care echipa clujeană n-a mai ținut ritmul de joc. Fetele pregătite de Costică Buceschi au început în forță și au condus cu 5-0 în minutul 8, gazdele marcând primul gol abia în minutul 9. Gazdele au redus handicapul la 3 goluri de câteva ori, dar Dunărea a refăcut diferența de 5 goluri, cea mai mare înregistrată în primele 30 de minute ale meciului, iar la pauză scorul a fost 12-16.

Repriza a doua a început cu trei goluri legate ale echipei din Brăila, iar în minutul 37 diferența s-a mărit la 9 goluri, scor 13-22. În minutul 44 echipa brăileană s-a distanțat la 13 goluri, 15-28. Cea mai mare diferență de scor a fost de 16 goluri, scor 18-33, iar scorul final a fost 20-34.

Pentru CSU Cluj Napoca au marcat: Crețu -4 goluri, Șerban -4 (unul de la 7 m), Cordoș -3, Barbos -3, Stana -2, Gheorghe -1, Istratie -1, Câmpean -1, Mureșan -1. Au mai jucat:  Pușcaș, M. Dumanska, Ștefănescu – Tamas, Popovici, Pîrvulescu, Ploscar.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Severin -5 goluri, Venancio -5, Kanaval -4, Mamic -4, Epureanu -3, Gomes Da Rocha -3, Balog -3, Pisică -2, Gonzalez -3 (unu de la 7 m), Sazdovska -2. Au mai jucat: Șerban, Caraman – De Souza, Ababei.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentBrăilean cu permisul suspendat, depistat în trafic de polițiști. Acesta avea în portbagaj două cuțite
Articolul următorGălățeanul Viorel Tănase, noul antrenor principal al Viitorului Ianca