Dacia Unirea Brăila a pierdut și ultimul meci din acest an în Liga a 2-a, fiind învinsă cu 3-1 (2-0) de Dunărea Călărași, echipă aflată pe penultimul loc înaintea etapei a 16-a. Dunărea Călărași, condusă de pe bancă de antrenorul secund Marius Păun, a început în forță și în minutul 8 conducea cu 2-0, scor la care Brăila a ratat o lovitură de la 11 metri.

În minutul 6 Dunărea Călărași a deschis scorul. Popescu a executat scurt un corner din dreapta, Moise i-a pasat înapoi și acesta a centrat în careu, iar Costel Avram a trimis cu capul din 6 metri în poarta brăilenilor, 1-0. În minutul 8, pe un contraatac, Filip a centrat din dreapta, din marginea careului, pentru Alexandru Stoica, nemarcat la bara a doua, și acesta a reluat din prima, din 4 metri,  2-0. 

În minutul 34 Daniel Filip l-a faultat în careu pe Mihai Șandru și arbitrul a acordat penalty pentru dacia Unirea Brăila. Patrick petre a executat lovitura de la 11 metri, dar portarul Costache a reușit să respingă și scorul la pauză a rămas 2-0. 

Imediat după reluare Dunărea Călărași și-a mărit avantajul. În minutul 48 Șandru l-a faultat în careu pe Filip și Alexandru Popescu a transformat în gol lovitura de pedeapsă, 3-0. După numai un minut, Stoica a comis henț în propriul careu la o mingea trimisă cu capul din 6 metri de Raphael Stănescu și Dacia Unirea a primit penalty, al doilea în acest meci. Marius Cocîrlă a executat de această dată lovitura de pedeapsă și a înscris pentru 3-1.  

Dunărea Călărași: Al. Costache – C. Avram, M. Leca, Bg. Matei, Sălceanu, Moise, Boiangiu, Rob. Ivan, D. Filip, Al. Stoica, Al. Popescu. Rezerve: Alb. Popa – Condei, Dr. Grigore, Vultur, Mănăilă, Calu, Țenea, Nica, Seymour. Antrenor secund: Marius Păun

Dacia Unirea: Cr. Andrei – Cocîrlă (min. 75 Voinescu), Moroianu, Stănciulescu, Mih. Șandru (min. 55 Priboi) – Robu (min. 46 Apostolache), G. Apostol, Raph. Stănescu, P. Petre – Gab. Răducan (min. 46 A. Petrache), Al. Duțu (min. 55 Pătlăgică). Antrenor: Florentin Petre

Dunărea Călărași a urcat pe locul 18, cu 7 puncte, iar Dacia Unirea Brăila a intrat în vacanța de iarnă pe ultimul loc, cu 2 puncte după 16 etape. 

Sursa: Realitatea de Braila