”Easy Ways to Transfer Knowledge” – proiect adresat adulților defavorizați

 

Miercuri, 7 noiembrie 2018, la ora 10:00 are loc lansarea proiectului ”Easy Ways to Transfer Knowledge”, la Biblioteca Județeană “Panait Istrati” din Brăila. Proiectul se adresează  personalului care lucrează cu adulți defavorizați.

Pe parcursul a 18 luni partenerii de proiect vor realiza și testa un manual care sintetizează cadrul instituțional și legal al educației adulților, exemple de bună practiă și  metode creative de lucru cu adulții mai puțin preătiți de pe teritoriul proiectului. Câte două persoane din fiecare organizație vor participa la un workshop internațional unde vor învăța cum să transmită  la nivel local metode de lucru cu adulții mai puțin pregătiți, resurse, greșeli ce pot fi evitate. În calitate de co-traineri vor lucra apoi cu un grup de 20 de persoane care lucrează sau vor lucra cu adulții mai puțin pregătiți în fiecare din țările partenere.

Resursele vor fi produse în limba engleză și în limbile organizațiilor partenere și se va asigura accesul liber la acestea prin Internet, instituții de educația adulților, biblioteci și școli. Partenerii de proiect sunt organizații din Bulgaria, Polonia, România și Turcia iar coordonarea este asigurată de organizația EFE din Letonia. Proiectul este finanțat prin Erasmus+ Parteneriate Strategice- educația adulților, administrat de Agenția Națională a Republicii Letone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.