Echipa mobilă de vaccinare continuă activitățile în localitățile din județ

Instituția Prefectului Județul – Brăila vă informează că luni, 15 noiembrie, echipa mobilă de vaccinare din municipiul Brăila va ajunge în comuna Râmnicelu, pentru desfășurarea  activității de imunizare a tuturor persoanelor eligibile cu vârsta de peste 12 ani.

”Precizăm că asigurarea unei echipe mobile de vaccinare în localitate a fost solicitată de către Primăria comunei Râmnicelu, iar la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinării împotriva Sars-CoV-2 Brăila s-a identificat o soluție în acest sens. Astfel, s-a dispus constituirea unui echipe mobile de vaccinare arondată centrului din cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” și deplasarea la Râmnicelu, în data de 15 noiembrie, pentru asigurarea fluxului de vaccinare, în intervalul orar 10.00-14.00, la sediul dispensarului din localitate. Menționăm că transportul personalului va fi asigurat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, echipa fiind însoțită și de o ambulanță SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson” a declarat prefectul județului Brăila, Florin-Sergiu Dobrescu. 

Astăzi, 12 noiembrie, în cadrul campaniei de vaccinare organizată în UAT Dudești, datorită echipei mobile au fost vaccinate 108 persoane, respectiv 74 cu serul de la Pfizer și 34 cu Johnson & Johnson. La această acțiune a fost prezentă și conducerea Instituției Prefectului-Județul Brăila.

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.